• BBABUM

    Terima kasih yang tak terhingga kepada korang yang daftar untuk BBABUM (Burger Bakar Abang Burn Untuk Malaysia).Kerana korang,abang dah berjaya laksanakan projek waqf siri ke - 8.

  • Program Waqf Siri Ke 8 "Feed the Homeless"

    Projek waqf kali ni abang telah bekerjasama dengan team 'Pertiwi Soup Kitchen'.Kepada korang yang ada niat ikhlas untuk menjadi sukarelawan atau memberi sumbangan,korang boleh call Puan Munirah (012-2363639) atau cari 'Pertiwi Soup Kitchen' di Facebook.

  • Lord of the Cheese

    Demam CHEESE melanda lagi !!! Jom terjah di semua jajahan abang.Abang start jual dah burger baru ni !

  • Cheesy Mushroom

    JENG JENG JENG!!! Jom try test Cheesy Mushroom  khamis nie... Dtg Jajahan Abang leh order set CHEESY MUSHROOM ni betul2 meleleh...

  • Program Waqf Siri Ke 7 Rumah Kasih Harmoni Taman Keramat

    abg sgt2 mengalakan kpd sesape yg sudi memberikan pertolongan kpd rumah kebajikan ni antara keperluan mereka adalah katil,almari,atau perabut2 ..kalau sesaper nak memberi sumbangan bole contact Ustazah Rohana di talian 019 313 3430

  • Cheesy Wedges

    JENG JENG JENG!!! get ready korg sume in sha allah hujung mggu ni... Dtg Jajahan Abang leh order set CHEESY WEDGES ni betul2 meleleh...

  • Meatball Abang Burn

    Meatball Abang Burn adalah resipi ciptaan Abang Burn yang diperbuat daripada 100% daging untuk menghasilkan meatball yang segar dan lazat. Limpahan Mushroom Brown Sauce menjadikan Meatball Abang Burn lebih menyelerakan. Selain itu ianya juga dihidangkan dengan Burn Wedges Abang Burn.

  • Terima Kasih Peminat Abang Burn

    Setelah 1 tahun lebih beroperasi hasil dari sokongan Team Abang dan Peminat Burger Bakar Abang Burn, kini Abang sudah lebih terkenal dan mendapat liputan Media.

  • Cepat, Sedap, Servis Terbaik !!

    Semua jajahan Abang menyediakan burger bakar sepantas 5 ke 15 minit . CEPAT, SEDAP, SERVIS TERBAIK !! Itu yang Abang janjikan kepaada semua peminat Burger Bakar Abang Burn...

  • Pantas dan Sedap!

    Abang Burn suka steak, jadi burger pakai sos steak & sos putih memang sedap bila makan dengan daging yang dibuat sendiri!

Kalau tengok menu Abang ni mesti terliur nanti!

Kalau tengok gambar burger Abang, lagilah!

Boleh cari Abang di lokasi-lokasi ini. Jom!

Apa hebatnya Burger Bakar Abang Burn ni ialah
belum sampai setahun dah ada 13 cawangan.
- aliltlebitofeverything.blogspot.com

Gua suka makan dekat Abang Burn ini kerana serbis dia sangat cepat dan tip top..!!!
- azfar9897.blogspot.com

Beger dia sedap, daging dia sedap...sos dia pun sedap...
- c33ram00n.blogspot.com

Servis memang tip top terbaik! Tak payah aku melangok lama-lama dekat sana semata-mata nak tunggu seketul burger.
- cikepal06.blogspot.com

Meatball Abang Burn ni sedap dan berbaloi untuk dicuba. RM9.90 je. Memang dijamin halal.
- cikepal06.blogspot.com

sedap giler ok! Sampai sekarang aku teringat2 kesedapan meabtall ni
- ellyinwonderland.blogspot.com

Makan panas-panas, boleh rasa meatball tu melt in your mouth.. campur pulak cheesy wedges..memang lemak berkrim
- Fatin Liyana

saya bagi 5 bintang untuk Burger Bakar Abang Burn
- Fatin Suhana

setiap pelanggan akan mendapat menu makanan aygn dipesan dalam masa yang cepat dan segera
- Hadzman Fadzil

1st impression bila makan meatball ni cakap dalam hati punyeelaahhhhh sedap! Makan sambil tutup mata nk kasi feel. Hihi!
- Irine Nadia Marcello

wifey aku bukan main syok lagi bermeatball. Katanya, daging meatball ni merasa terasa kesegaran dagingnya
- Jamar Bahar

Senyap tak berbunyik.. tau-tau tinggal kertas pembalut je
- Kasih Aleeya

Meatball je sangat juicy n besar jugaks...sos dia mushroom brown sauce n untuk harga RM9.90 memang berbaloi ok
- miera301.blogspot.com

Sedapnya lah. Meatball ni best sebab meatball dia "daging"! 100% daging ok. My dream meatball everrr
- Namee Roslan

memang meleleh ailioq..haish..sedap tak terkata
- sepet88.blogspot.com

Daging tak kering macam daging bakar gerai lain, sos istimewa ciptaan sendiri...
- terbangtinggitinggi.com

Inilah first time saya makan. Phewwwwwwwww memang sedap. Lidah memang tak menipu kalau benda sedap
- viruspadu.com

Puas hati sangat la malam tu, sampai masa nak tidur pun, masing-masing whatsapp cerita pasal meatball abang burn ni.
- Yuyu Zulaikha